Descriere Gin NIKKA COFFEY
Nikka Coffey Gin este unic. Amaraciunea citricelor nu este cu siguranta pentru toata lumea, plus acesta poate complica cocktailurile tale preferate. Daca iti place "bitter", Nikka Coffey este ginul pentru tine.
Fanii ginurilor contemporane cu citrice ar trebui sa fie atenti - acesta nu este ginul tau obisnuit cu citrice, este cu totul altceva. Va recomandam sa cumparati acest gin daca doriti sa-l sorbiti curat, este un gin cu adevarat placut, care nu are gust de nimic altceva de pe piata.
Barmanii vor gasi ca este un mixer foarte dificil. Tinde sa depaseasca alte ingrediente si, in timp ce un cocktail atent poate folosi acest lucru cu un efect minunat, in majoritatea cazurilor Nikka Coffey Gin va fi limitat in meniu la cocktailurile personalizate.
- Prima turnare dezvaluie o aroma distincta de citrice cu note de coaja de lamaie Amalfi si Meyer si o nota delicata de piper negru imbracat cu mentol.
- La gust, Nikka Coffey Gin este salbatic - are o aciditate accentuata, dar deloc astringenta si un final cu adevarat acerb.
- Lamaia si portocala se formeaza la inceput, ajungand brusc la un varf de coaja de lamaie si apoi shiso.
- Nikka Coffey Gin face apoi brusc o intoarcere in directia opusa, mijlocul este dominat de o combinatie citrica de lamaie, pulpa de portocala amara si o nota de mandarina amara.
- Finalul este exceptional de lung si amar, aminteste de o muscatura dintr-un hamei crud.
- Amaraciunea cu nuante de citrice devine foarte plina de hamei spre final. Fanii berii il vor compara cu un IPA.
Cand spunem ca finisajul Nikka Coffey Gin este exceptional de lung, vorbim de o calatorie de aproape un minut!
Sugestii de Cocktail
- Amestecat cu niste Fentimans Tonic pentru Gin and Tonic - notele botanice ale tonicului ridica stralucitor ginul.
- Intr-un mod interesant apa tonica face ginul mai putin amar.
- Mixat unu la unu in Negroni, Vermut-ul va adauga suficienta dulceata pentru a-l face interesant si gustos.
Acest gin tonic nu este obisnuitul gin de plaja, este complex si surprinzator.
Origine
- Distileria Yoichi, Japonia
- Stil contemporan.
- Spirit de baza din orz si porumb.
- Botanice cunoscute: amanatsu, angelica, mar, coriandru, lamaie Hirami, piper japonez, ienupar, kabosu, lamaie, portocala, yuzu.
Da, acea Nikka Coffey. De la unul dintre cele mai mari nume din lumea whisky-ului japonez provine Nikka Coffey Gin, distilat pe acelasi Coffey Still. Proiectat de Aeneas Coffey, importat in Japonia de Nikka in anii 1960, alambicul a distilat niste whisky-uri legendare.
Nikka Coffey Gin este o productie limitata de doar 12.000 de sticle.
Cateva date despre productie:
- In primul rand, spirtul de baza se doreste a fi o vedeta in acest gin - este un amestec de orz si porumb.
- In al doilea rand, daca te uiti la lista botanica a Nikka Coffey Gin, veo observa o multime de nume neobisnuite.
- Dintre botanice japoneze — unul este un fel de boabe de piper.
- Celelalte - kabosu, amanatsu, lamaia hirami, impreuna cu yuzu, portocala si lamaia sunt toate citrice.