Panyola
6 produsePalinca maghiara de caise de inalta calitate ce ofera cunoscatorilor un gust uimitor de bogat.
Desi palinca de caise prezinta o aromatica relativ comuna in categorie, este totusi foarte dificil a se obtine o calitate care sa ramana memorabila. Nu ne putem plange de palinca de caise Elixír in acest sens!
Acest sortiment isi datoreaza aroma sa delicios de complexa si bogata in mare parte caiselor maghiare de inalta calitate cultivate in zona Gönc si pe versantii din jurul lacului Balaton.
Maturat in butoi de dud, natura sa cristalina isi prezinta calitatea remarcabila de la distanta, o putem detecta in principal atunci cand este racit la 15-18 °C.
Traditia productiei de palinca in Panyola dateaza din 1732, iar Panyola Szilvórium Zrt., fondata in 2002, isi produce sortimentele cu aceeasi credinta si daruire precum cea a predecesorilor sai.
Produsele Panyola Premium sunt printre cele mai populare si sofisticate bauturi din Ungaria. Recunoasterea se bazeaza pe felul in care sunt realizate, pe experienta transmisa din generatie in generatie, pe minutiozitatea care acopera detaliile si pe munca facuta cu onestitate.
Compania produce si distribuie produse autohtone, conceptie proprie, de calitate garantata, realizate numai din materii prime excelente si bazate pe retete traditionale. In timpul proceselor de productie se utilizeaza cu precadere tehnologiile traditionale de prelucrare, dar si solutii profesionale moderne.
Palinca este distilata in alambicuri / cazane din cupru de capacitate mica (sub 1000 de litri), in doua reprize.