Nicaragua
3 produsePrezentat intr-un decantor foarte atragator, aceasta editie aniversara de 130 de ani aduce un omagiu proprietatii familiei fondata in 1890 de Alfredo Fransisco Pellas Canessa.
Editia avinersara FLOR de CANA de 20 de ani este un amestec de romuri special selectate si invechite timp de doua decenii in butoaie mici de stejar ex-bourbon.
Profil: Lemn - Condimente dulci - Minerale - Prajire.
O expresie intensa, dar eleganta a stilului prajit al casei.
Distileria care produce romurile Flor de Caña se afla la poalele vulcanului San Cristobal, unul dintre cele mai active din Nicaragua. Aceasta locatie este benefica din mai multe puncte de vedere: de exemplu, trestia care creste la picioarele sale se hraneste cu mineralele depuse de cenusa vulcanului, iar apa care iriga solul este imbogatita si filtrata de roca de lava.
Originile Flor de Caña se afla intr-o plantatie uriasa de trestie de zahar fondata in 1890 de Alfredo Francisco Pellas, langa Chichigalpa, in Nicaragua. Aceeasi familie Pellas a fost cea care a infiintat distileria (Compania Licorera de Nicaragua) in 1937 si care inca conduce ceea ce este singura distilerie de rom din tara.