Mexic
3 produseAceasta tequila premium este cu adevarat unica. Maturat cel putin 18 luni in butoaie de stejar american semiarse de bourbon selectate manual, este deosebit de complex si fin, cu usoare note de vanilie si ciocolata, de nuci caramelizate, scortisoara ... perfect pentru a incheia o seara conviviala.
Padre Azul Añejo este cel mai bine savurat intre 18 si 20 °C. Se asorteaza exceptional de bine cu un trabuc fin sau cu ciocolata neagra.
Padre Azul este cultivat in vaile Amatitán din Jalisco, Mexic, aproape de orasul Tequila. Aceasta regiune a fost aleasa cu intelepciune: solul este vulcanic, poros si pastreaza umiditatea, fiind totodata mai alcalin, contine mai putin fier si mai mult bazalt decat zonele muntoase. In plus, calitatea apei din vaile Amatitán este mai buna decat cea din fantanile standard, ceea ce ii confera aroma specifica regiunii.
Nu in ultimul rand, microclimatul acestei zone este foarte arid, prin urmare, Blue Weber Agave este mult mai uscat si are mai multe fibre decat cele cultivate in alte regiuni / cele mai inalte. Datorita acestor particularitati, agavele de vale dezvolta arome de citrice si pamant, care contribuie la caracterul unic al acestei tequile premium.
Pentru un litru de tequila premium Padre Azul se proceseaza nu mai putin de 10 kilograme de agave.