Whisky Japonez KUJIRA 12YO Ryukyu Sherry Cask in Cutie Cadou

Whisky Japonez KUJIRA 12YO Ryukyu Sherry Cask in Cutie Cadou
Whisky Japonez KUJIRA 12YO Ryukyu Sherry Cask in Cutie Cadou
Whisky Japonez KUJIRA 12YO Ryukyu Sherry Cask in Cutie Cadou video
Kumesen Syuzou video
LIVRARE 24/48 H, Gratuit de la 150 LEI
SPECIFICATII
Anul: 2011
Gust: Japonez
Tara de origine: Japonia
Volum: 700 ml
Alcool: 40%
Stil: Blended
DISPONIBILITATE:   In Stoc
Logo Kumesen Syuzou Kumesen Syuzou

Okinawa

1 produs
  • Din depozit propriu cu mediu controlat
  • Ambalaj original cu elemente de siguranta

Descriere Whisky Japonez KUJIRA 12YO Ryukyu Sherry Cask in Cutie Cadou

Kujira Whisky 12 Year Old Sherry Cask este un whisky single grain a carui originalitate este de a fi facut 100% din orez Indica cu bob lung fermentat cu drojdie precum whisky si koji negru, o varietate unica in insulele Okinawa, distilat in alambicuri traditionale conform metodei mostenite de la productia de Awamori, spiritul japonez traditional al regiunii.

 

 

Origine

Pionier al unui nou tip de whisky, Kujira inoveaza in whisky-urile cu cereale exploatand o cereala nefolosita pana acum pentru whisky - orezul, acesta fiind asociata mai traditional cu alte bauturi spirtoase japoneze / sache.

Whisky-urile distilate din orez, numite si whisky-uri Ryukyu de la numele vechiului regat Okinawa, isi trag radacinile din know-how-ul ancestral al distileriilor Okinawa in productia de Awamori.

Din acest spirt distilat unic in insulele sudice ale Japoniei, distileriile Shinzato Shuzo, Kumesen Shuzo si Masahiro Shizo au aplicat metodele de productie si maturare a whisky-ului pentru a crea un produs care este unic in felul sau, dar care pastreaza toate atributele gustative ale unui whisky.

Istoria whisky-urilor Ryukyu a inceput in 1989, odata cu impulsul distileriei Kumesen Syuzo infiintata in 1952, careia i s-a alaturat cea mai veche distilerie din regiune, Shinzato Shuzo, fondata in 1846, cu dorinta de a crea un spirit care sa combine cunostintele de distilare a orezului cu traditia whisky-ului, maturarea in butoaie de stejar in locul borcanelor de pamant, kame, folosit pentru Awamori.

Un whisky cu accente Awamori, o adevarata originalitate in lumea whisky-urilor.

Produse similare

COSUL MEU
Continua cumparaturile